1gb - .net, ASP, Windows, Apache, PHP хостинг
База документов / Нормативные документы / Политика конфиденциальности

Политика конфиденциальности

смотреть документ на языке:    на украинском украинский   на русском русский

Ми, компанія ТОВ "1ГБ", серйозно ставимося до захисту персональних даних наших клієнтів і строго дотримуємося положень закону України «Про захист персональних даних».

1. Збір та обробка даних:

Метою збору персональної інформації є забезпечення можливості надання послуг сервіса Клієнту. ТОВ "1ГБ" збирає і зберігає особисті дані, необхідні для реєстрації та обробки наших договірних відносин з вами, а також в цілях проведення оплати. Передача персональних даних третім особам можлива тільки в тому випадку і частині, яка стосується виконання договору з надання послуг, коли це необхідно. Наприклад, для реєстрації доменних імен, замовлення виконання платіжних транзакцій або в подібних випадках.

Відомості, що стосуються питань комерційного співробітництва клієнта сервіса і самого сервіса (кількість зареєстрованих доменних імен, сума оплати, терміни і умови виконання замовлень, логіни та паролі для управління доменними іменами і т.д.) є конфіденційними. Ця інформація не продається/не передається третім особам ні за яких обставин (виняток може бути зроблено тільки за рішенням суду, третейського суду).

Зібрані дані включають:

  • Ваше ім'я, дата народження, адреса, номер телефону та адресу електронної пошти, паспортні дані (при необхідності)
  • Тарифний план, встановлений вами відповідно до умов договору
  • замовлені домен(и)
  • Дані вашого з'єднання в момент розміщення замовлення, зокрема IP-адресу
  • Тривалість доступу
  • Обсяг передачі даних
  • Тип сервісу передачі даних
  • Внутрішній ідентифікатор соціальної мережі (коли обліковий запис соціальної мережі пов'язаний з обліковим записом на хостингу)

Інформація не використовується для здійснення реклами та нав'язування послуг (за допомогою розсилок та/або іншим чином), служить тільки цілям виконання договору з надання послуг і виконання законодавства України.

1.1 Обробка даних на цьому веб-сайті

ТОВ "1ГБ" автоматично збирає і зберігає інформацію в файлах журналу сервера, яку ваш браузер надсилає нам, це:

  • Тип/версія браузера
  • Операційна система користувача
  • URL-адресу реферера (раніше відвідуваний сайт)
  • IP-адреса комп'ютера
  • Час запиту сервера

Дані не призначаються конкретному віддаленому користувачеві. Компіляція цих даних з іншими джерелами даних не проводиться. Дані видаляються після статистичної оцінки.

1.2. Технічна політика cookie веб-сайту

Інтернет-сторінки використовують так звані файли cookie в декількох випадках. Вони роблять роботу з нашим ресурсом зручною, ефективною і безпечною. Кукі-файли - це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому комп'ютері і використовуються за допомогою браузера. Більшість файлів cookie, які ми використовуємо, - це так звані «cookie сеансу». Вони автоматично видаляються після вашого перегляду ресурсу і не завдають шкоди вашому комп'ютеру. Файли cookie, які ми використовуємо, постійно контролюються і не містять вірусів, троянів або іншого шкідливого програмного забезпечення.

1.3. Дані про перегляд сайту 1gb.ua

На нашому сайті використовується Google Analytics, служба веб-аналітики, що надається Google Inc. («Google»).

В Google Analytics використовуються «куки» - текстові файли, які зберігаються на вашому комп'ютері і дозволяють аналізувати використання вами веб-сайту. Інформація, згенерована файлом cookie про ваше використання сайту (включаючи вашу анонімну IP-адресу), буде передаватися на сервер Google в США і зберігатися там. Google використовує цю інформацію для оцінки використання вами веб-сайту, складання звітів про його діяльність для операторів веб-сайтів і надання послуг, пов'язаних з веб-сайтом та Інтернетом. Google також може передавати цю інформацію третім особам, якщо це не заборонено законом або, якщо такі треті сторони обробляють інформацію від імені Google. Google не буде пов'язувати вашу IP-адресу з іншими даними, що зберігаються в Google. Ви можете відмовитися від використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування в своєму браузері. Але зверніть увагу, що ви не зможете використовувати всі функції цього веб-сайту в такому випадку. Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся на обробку даних про вас Google в порядку, описаному вище і для вищезгаданої мети.

Ви можете управляти даними і обробляти їх масив, який згенерований на основі файлу cookie, встановивши додатковий компонент браузера Google. Безкоштовний інструмент можна знайти тут: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ru

Для отримання додаткової інформації див. http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ru або http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (загальна інформація про Google Analytics і данні Protection).

2. Розсилки і інформування клієнтів 1gb.ua

За замовчуванням, система хостингу проводить автоматизовану відправку пошти клієнтам з технічних питань, що стосуються роботи їх ресурсів, інформаційні розсилки про зміни в умовах надання послуг або подібні, передбачені договором.

Якщо ви бажаєте отримувати повідомлення та інші інформаційні дані, які передбачені на нашому ресурсі, нам потрібен ваша дійсна адреса електронної пошти та попередня згода на це. Адреса електронної пошти та запит згоди зберігаються нами. Вашу згоду на зберігання даних, використання адреси електронної пошти для наших інформаційних розсилок і самої адреси можна анулювати в будь-який час.

Відповідно до прав клієнта з його персональних даних, зазначених у ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», якщо клієнт має намір відкликати свою згоду на обробку персональних даних, це може бути здійснено шляхом відправки клієнтом відповідного розпорядження в простій письмовій формі на адресу ТОВ «1 ГБ». При цьому клієнт згоден з тим, що ця дія може викликати такі наслідки:

  • Відмова з боку ТОВ «1 ГБ» в наданні відповідних послуг, якщо ці послуги не можуть бути виконані без необхідності в обробці персональних даних клієнта
  • Вилучення або припинення функціонування доменного імені (у разі неможливості його супроводу без обробки персональних даних клієнта).

3. Запити про зберігання інформації

Ви завжди можете дізнатися інформацію про ваші збережені персональні дані, вимагати їх походження, призначення та мету зберігання. Для цього зв'яжіться з нами по електронній пошті support@1gb.ua.

4. Захист персональних даних громадян Євросоюзу

25 травня 2018 року набув чинності закон про захист персональних даних громадян Євросоюзу (General Data Protection Regulations, GDPR). У тому випадку, якщо ви є громадянином Євросоюзу, для вас доступні права, які регулюються цим законом:

  • Якщо ви бажаєте отримати доступ, виправити, оновити або вимагати видалення вашої особистої інформації, можете зробити це в будь-який час, надіславши запит на електронну адресу support@1gb.ua.
  • Крім того, ви можете заперечувати проти обробки вашої особистої інформації, попросити нас обмежити її обробку. Знову ж таки, у вас є можливість реалізувати ці права, надіславши запит на електронну адресу support@1gb.ua.
  • Ви маєте право відмовитися від маркетингових комунікацій, які ми надсилаємо вам, в будь-який час. Ви можете скористатися цим правом, натиснувши на посилання «відписатися» або «відмовитися» в маркетингових листах, які ми відправляємо вам. Щоб відмовитися від інших форм маркетингу або повідомлень, зв'яжіться з нами по електронній пошті support@1gb.ua. Всі наші інформаційні розсилки, за винятком тих, які безпосередньо стосуються обслуговування згідно вашого договору, відключені за замовчуванням.
  • Аналогічним чином, якщо ми збираємо і обробляємо вашу особисту інформацію з вашої згоди, ви можете в будь-який час відкликати цю згоду. Скасування вашої згоди не вплине на законність будь-якої обробки, яку ми провели до вашого звернення, а також не впливає на обробку вашої особистої інформації, що проводиться відповідно до законних умов обробки, крім згоди.

ТОВ "1ГБ" не збирає персональні дані осіб молодше 13 років, а також не передає дані третім особам, крім вище описаних ситуацій. Передача здійснюється тільки за необхідностю отримання послуг, якими обумовлена дана передача, або в рамках виконання законів і рішень влади.  

ТОВ "1ГБ" виконує вимоги цього закону, на скільки це реально з точки зору законодавства України і не суперечить цьому законодавству. У тому випадку, якщо вимоги про зберігання даних в законодавстві України суперечать політиці GDPR (наприклад, в разі відкликання згоди на обробку), дані зберігаються в архівній формі відповідно до законодавства, але будь-яка обробка їх, з метою виконання договору, припиняється.  

5. Забезпечення конфіденційності

Хостинг 1gb.ua вживає запобіжні заходи, включаючи адміністративні, технічні та фізичні, для захисту вашої персональної інформації від втрати, крадіжки, несумлінного використання, а також від несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

Хостинг 1gb.ua дозволяє використовувати протокол шифрування "Secure Sockets Layer" (SSL) на всіх веб - сторінках, на яких збирається персональна інформація. Для отримання послуг сервісу, Ви маєте використовувати браузер, що підтримує SSL-шифрування. Таке використання захищає конфіденційність вашої інформації під час передачі через Інтернет.

Разом з тим, сервіс не несе відповідальності за втрату паролів клієнтом або, якщо витік інформації стався з вини самого клієнта. Так само сервіс не несе відповідальності за будь-який витік інформації, що стався внаслідок некоректності роботи програмного забезпечення від сторонніх виробників , протоколів та інших технічних засобів, які він використовує при наданні послуг.

6. Зберігання інформації

Сервіс зберігає вашу інформацію протягом терміну, необхідного для виконання цілей, вказаних у цій "Політиці конфіденційності", за винятком випадків, коли більш тривалий період зберігання інформації необхідний відповідно до законодавства або дозволений ним.

 

отправить комментарий, замечание, поправку
 


 

Ми завжди готові відповісти на ваші запитання
 
  • Будь-які запитання та підтримка - support@1gb.ua
  •  

     
       
     
    Наверх     
    Поддержка: support@1gb.ua